Je bent geselecteerd als tester

Je bent geselecteerd als tester voor onze nieuwe navigatie. Dat vinden we stiekem best spannend. We vragen en krijgen veel feedback. Maar dit is de eerste keer dat we actief testers selecteerden. Een bewuste keuze. In dit artikel leggen we je graag meer uit.

Als Moneybird-gebruiker kun je meedoen aan onderzoeken. In je administratie kun je via het belletje rechtsboven in de hoek zien welke onderzoeken er lopen en hieraan meedoen. De resultaten uit deze onderzoeken gebruiken we voor de verdere ontwikkeling van Moneybird.

Waarom hebben we de navigatie aangezet?

Een navigatie is het framework van je website of app. Bij Moneybird vinden we begrijpelijkheid en gebruiksvriendelijkheid vereisten voor een boekhoudpakket. Het is belangrijk dat we veel feedback krijgen op de nieuwe navigatie. Want de nieuwe navigatie zoals het er nu staat, heeft namelijk niet perse de definitieve vorm die het krijgt. Op basis van de feedback die we krijgen gaan we verder werken aan de navigatie.

Hoewel we normaal genoeg reacties krijgen op onderzoeken, zijn we dit keer op zoek naar nog veel meer reacties. We hebben berekend hoeveel reacties we minimaal wilden verzamelen. Bij exact zoveel gebruikers hebben we de navigatie aangezet. Jij valt hieronder.

Waarom ik?

De selectie testers is willekeurig gedaan. Het is dus niet zo dat we door de lijst gebruikers zijn gelopen en mensen hebben geselecteerd. Feedback is het meest waardevol wanneer deze van zo veel mogelijk verschillende mensen komt.

Ook als je de navigatie niet fijn vindt, is je feedback heel waardevol. Misschien zelfs juist als je de nieuwe navigatie niet fijn vindt. Onze vraag is dus: Test je in de rondte en vertel ons je ervaring. Over twee weken ontvang je van ons een e-mail waarin je je feedback kwijt kunt.

Liever niet testen?

Je kunt de navigatie uitzetten als je liever gebruik maakt van de oude navigatie. Je kunt de nieuwe navigatie uitzetten door te navigeren naar: Gebruikersinstellingen > Jouw gegevens. Vink de box uit voor: Schakel de nieuwe navigatie in.

Bedankt voor je begrip en je waardevolle input.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren