Moneybird Expert worden

We zoeken heel graag de samenwerking van administratiekantoren om zo onze gezamenlijke klanten optimaal te ondersteunen.

Je kunt Moneybird Expert worden als je onderdeel bent van een kantoor in Moneybird en hiermee toegang hebt tot minimaal 5 administraties van klanten die de btw-aangifte elektronisch via Moneybird hebben ingediend in de afgelopen 12 maanden.

Ben je geïnteresseerd? Meld je dan direct aan via de knop met je accountnaam rechts bovenaan via Gebruikersaccount > Moneybird Expert. We bieden je de mogelijkheid om je een plek te geven op onze website.

Als Moneybird Expert ben je vindbaar voor ondernemers die Moneybird gebruiken en op zoek zijn naar ondersteuning van een expert.