Uren handmatig als 'gefactureerd' markeren

Het is niet mogelijk om uren handmatig op 'Gefactureerd' te zetten. Als workaround zou je de betreffende uren als 'Niet declarabel' kunnen markeren zodat ze niet meer in het overzicht 'Te factureren uren' terug komen. Je kunt dit doen door de betreffende uurregel te openen en op bewerken te klikken. Eventueel kun je een notitie toevoegen op welke factuur de uren gefactureerd zijn.