Moneybird Online Betaalmethoden - Welke facturen bij de uitbetaling horen


Het is niet mogelijk in één oogopslag te zien welke factuurnummers er bij de uitbetaling van Moneybird Online Betaalmethoden horen. Omdat het een uitbetaling is van meerdere facturen is, is het niet mogelijk om al deze factuurnummers in de omschrijving te zetten. Het is voor Moneybird ook niet mogelijk om deze informatie mee te sturen naar de bank. Vandaar dat er dus is gekozen voor een andere tekst in de omschrijving:  'Moneybird Online Betaalmethoden uitbetaling'. Dit zorgt ook voor een geheel automatische verwerking van betalingen via de Moneybird Online Betaalmethoden.

Je kunt in je administratie in het tabblad Bank filteren op je Moneybird Online Betaalmethoden account. Hier zie je een overzicht van alle betalingen en uitbetalingen. Je kunt de uitbetalingen herkennen aan het minbedrag. De uitbetaling is dan van de facturen die je daar onder ziet, tot aan de laatste uitbetaling die je daarvoor hebt gehad. De facturen worden automatisch gekoppeld in je administratie. 

Bij de Moneybird Online Betaalmethoden rekening zie je ook een saldo staan. Dit saldo geeft de hoogte weer van reeds betaalde facturen welke nog uitbetaald gaan worden. Aan de datum bij de transacties kun je zien wanneer de verschillende bedragen uitbetaald gaan worden.


Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren