Moneybird Online Betaalmethoden - Aanmelden

Meld je aan voor Moneybird Online Betaalmethoden via Instellingen > Online betaalmethoden. Om je aan te melden, moet er een KvK-nummer zijn ingevuld in je administratie. Als je deze nog niet hebt ingevuld, kun je dat doen via Instellingen > Bedrijfsgegevens. Het KvK-nummer hebben we nodig om je gegevens te controleren en om te bepalen of en wanneer je gebruik kunt maken van Moneybird Online Betaalmethoden. Dit wordt bepaald aan de hand van de aanmelddatum en het type branche waarin je ondernemer bent. Wordt de administratie toegelaten, dan ontvangt de administratie-eigenaar een mail te bevestiging. We streven ernaar om de verificaties binnen twee werkdagen op te pakken. In je administratie wordt via Instellingen > Vertrouwen & verificatie de status 'In afwachting' weergegeven.

Aanvullende documentatie

Voor het gebruik van Moneybird Online Betaalmethoden hebben we informatie over je bedrijf en UBO-gegevens nodig. Wanneer je veel volume gaat verwerken via Moneybird Online Betaalmethoden kan het zo zijn dat we aanvullende UBO- of bedrijfsgegevens nodig hebben, zodat je gegevens geverifieerd kunnen worden. Wanneer dit het geval is, mailen we de desbetreffende UBO of administratie-eigenaar.

Lees ook: