Moneybird Online Betaalmethoden - Voorwaarden


  • Het is niet toegestaan om de betaalmethoden van Moneybird Online Betaalmethoden te gebruiken voor de verkoop van producten of diensten zoals die beschreven staan op de Restricted and prohibited goods list van Adyen N.V. Tevens dien je akkoord te gaan met de voorwaarden van Adyen N.V.
  • Om gebruik te maken van Moneybird Online Betaalmethoden heb je een betaald pakket nodig. 
  • Moneybird Online Betaalmethoden is op dit moment alleen beschikbaar voor Nederlandse ondernemers. Daarnaast is het nog niet mogelijk om betalingen in andere valuta’s dan de Euro te doen.
  • Als je facturen via SEPA incasso met Moneybird Online Betaalmethoden wilt laten voldoen door je klant, dan heb je daar een mandaat voor nodig. Je klant kan dit mandaat afgegeven met een eenmalige iDEAL betaling in Moneybird.
  • Bij activatie van Moneybird Online Betaalmethoden worden online betaalmethoden via Mollie automatisch gestopt. Dit heeft geen gevolgen voor een koppeling met een webshop. Je activeert de online betaalmethoden die je wilt gebruiken in de workflow.
  • Het minimale drempelbedrag om je klanten een betaling te kunnen laten doen via Moneybird Online Betaalmethoden is € 2. 

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren