Workflow van de offerte aangepast, maar tekst verandert niet

Als je bij het aanmaken van de offerte of factuur, in het scherm waar je het contact selecteert, direct de juiste offerte/factuur-workflow selecteert, dan wordt de tekst uit die workflow gebruikt.
Wanneer je de workflow wijzigt in de offerte of factuur, wijzigt de workflow wel, maar de teksten niet. De reden hiervoor is dat de tekst in de velden onder en boven de tabel vrij aanpasbaar zijn. Er zou bij de wissel van workflow veel handmatig werk verloren kunnen gaan. Bij het aanmaken van de offerte of factuur moet je dus als het contact gekozen wordt direct de juiste workflow kiezen. Pas je deze later nog aan, dan blijven de teksten, bewust, ongewijzigd.