Offerte verwijderen

Als je de offerte opent, klik je bovenaan op Extra > Verwijder offerte. Als je een offerte hebt verwijderd, kan deze niet meer via Moneybird teruggehaald worden, het verwijderen is definitief.

Het is wel mogelijk om de offerte opnieuw aan te maken. Als je een nieuwe offerte maakt, kun je in het scherm waar je ook het contact selecteert, het offertenummer en de offertedatum goed zetten. Als de offerte niet opnieuw naar de klant gestuurd hoeft te worden, kun je bij het verzenden kiezen voor de optie 'Offerte handmatig verzenden'. De offerte zal dan als verzonden worden gemarkeerd, maar Moneybird stuurt hem niet daadwerkelijk naar je klant.

Als je via Instellingen > Nummering & kopie mail hebt ingesteld dat je kopieën van verzonden offertes wilt ontvangen, kun je de kopie eventueel nog terugzoeken in je mailbox.