Ons 'vertel een vriend'-programma


Sinds augustus 2018 hebben we een ‘vertel een vriend’-programma geïntroduceerd waar vanaf het begin al veel gebruik van gemaakt wordt. Bij dit programma meldt een vriend zich bij ons aan via jouw persoonlijke link. Jouw vriend ontvangt een proefperiode van 120 dagen in plaats van 60 dagen. En als hij of zij in de proefperiode een Moneybird Betaalrekening activeert zelfs 180 dagen! Kiest hij na de proefperiode minimaal 2 maanden voor een betaald pakket, dan krijg jij een cadeaubon van Coolblue ter waarde van 50 euro.

Veelgestelde vragen

Om te zorgen dat je niet op je antwoord hoeft te wachten, hebben we vast de meest gestelde vragen voor je verzameld en beantwoord:

 • Zit er een maximum aan het aantal vrienden die zich via mijn link aanmelden?
  Nee, je kunt zoveel vrienden uitnodigen als je zelf wilt! Je ontvangt alleen de vergoeding als ze ook minimaal 2 maanden voor een betaald pakket kiezen. Wij mogen 25 vouchers per gebruiker per jaar uitkeren. Kom je hierboven? Dan gaan we over op een andere manier van vergoeden. Hier zullen we je per mail over informeren.
 • Hoe ziet mijn vriend dat hij zich op de juiste manier aanmeldt?
  Als iemand via jouw link op onze site komt, ziet hij een melding in zijn scherm (zie afbeelding). Ook bij het aanmelden wordt getoond dat hij zich aanmeldt via het ‘vertel een vriend’-programma. Als hij zich niet direct aanmeldt, maar enkele dagen later opnieuw op de website terugkomt, geldt het programma ook nog. De cookie blijft 30 dagen geldig.Melding Vertel een vriend
 • Kan ik de code nog gebruiken als ik me al aangemeld heb?
  Je kunt de referral code zelf tot zeven dagen na het aanmaken van je eerste administratie activeren. Dit kan via Instellingen > Proefpakket verlengen. Bij 'Proefperiode' vind je de duur van je proefperiode. Je kunt hier ook zien of je meedoet met het referral programma. Degenen die binnen zeven dagen na aanmelding nog geen referral code hebben gelinkt aan hun administratie, zien ook de knop om naar de pagina toe te gaan om en deze code/link alsnog toe te voegen. Is de periode verlopen, dan kan er geen gebruik meer worden gemaakt van de link. Wij kunnen dit ook niet met terugwerkende kracht activeren. De tab 'Proefperiode' is overigens alleen zichtbaar voor administraties die in hun proefperiode zitten.
 • Kan ik ook mijn eigen tell a friend code gebruiken?
  Nee, dat kan niet. De code geldt alleen als iemand anders zich ermee aanmeldt. Het programma is bedoeld om meer mensen kennis te laten maken met Moneybird. En in de proefperiode van 120 dagen kun je Moneybird goed leren kennen. Als je al een account hebt, ken je ons programma ook al.
 • Kan ik de code gebruiken voor een tweede account?
  Nee, dat is niet mogelijk. De code kan alleen gebruikt worden voor nieuwe aanmeldingen en de daarbij behorende eerste administratie.

Vragen over de uitbetaling

 • Wanneer word ik uitbetaald?
  We betalen één keer per maand de vergoedingen uit. Het kan per maand verschillen wanneer dit gebeurt. In je account kun je de status van alle aanmeldingen via jouw link bekijken.
 • Hoe ontvang ik mijn Coolblue bon?
  Je ontvangt de waardebon in een vorm van een kortingscode. Deze code kun je invullen bij je bestelling bij Coolblue. Deze code ontvang je via de mail, op het adres dat je gebruikt om in te loggen op je administratie. De code is twee jaar geldig. In de mail vermelden we de vervaldatum. Deze code vind je ook terug via Gebruikersaccount > Vertel een vriend.

Andere vragen

Mocht jouw vraag hier niet tussen staan, kijk dan even in de spelregels van het programma. Deze vind je terug via Gebruikersaccount > Vertel een vriend. Als je vraag hierna nog niet beantwoord is, kun je altijd contact met ons opnemen via de help-widget rechtsonder in je account.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren