Vergeten via 'Vertel een vriend' aan te melden

Als je niet via de 'Vertel een vriend' - link een gebruikersaccount hebt aangemaakt, kan je dat niet alsnog in hetzelfde account. Je kunt dan wel je gebruikersaccount verwijderen en je via een nieuwe referral-link aanmelden. Wanneer je dat doet moet je er rekening mee houden dat verwijderde gegevens in Moneybird altijd nog 30 dagen worden bewaard. In die periode kun je geen nieuw gebruikersaccount aanmaken met hetzelfde e-mailadres.

Als je je gebruikersaccount wilt verwijderen, dan kun je het beste via je accountnaam rechtsboven naar Gebruikersaccount > Jouw gegevens je ingestelde e-mailadres aanpassen naar een adres dat je in ieder geval niet wilt gaan gebruiken voor een nieuw gebruikersaccount. Vervolgens kun je je via de link opnieuw aanmelden met het gewenste e-mailadres.