'Vertel een vriend'-code achteraf invullen

Als je in je proefperiode zit, zie je via 'Instellingen' onder 'Beheer jouw pakket' de mogelijk om je proefpakket te verlengen via het 'vertel een vriend'-programma. De optie 'Proefpakket verlengen' is alleen zichtbaar voor administraties die in hun proefperiode zitten en binnen 7 dagen de 'vertel een vriend'-code gebruiken.

Je bent de nieuwe Moneybird gebruiker

Het is mogelijk om de 'vertel een vriend'-code achteraf nog toe te voegen! Dit kan tot 7 dagen nadat je je administratie hebt aangemaakt en dit doe je via Instellingen > Proefpakket verlengen. Je komt dan in een nieuw scherm waar je de code kunt invoeren. Als je een link van de vriend hebt gekregen, is het laatste deel van de link de code die je kunt gebruiken. Via Instellingen > Abonnement kun je vervolgens bekijken tot wanneer je proefperiode nu loopt.

Je wilt een nieuwe Moneybird gebruiker aanmelden

Als je een nieuwe Moneybird gebruiker achteraf aan wil melden via de 'vertel een vriend'-code kan dit ook alleen tot 7 dagen nadat hij of zij de nieuwe administratie heeft aangemaakt. Dat kan alleen kan degene die de administratie aangemaakt heeft. De eigenaar van de nieuwe administratie doet dit op de manier zoals bij 'Je bent de nieuwe Moneybird gebruiker' hierboven wordt beschreven. Je vindt zelf de code die je kunt doorgeven terug via Accountnaam > Gebruikersaccount > Vertel een vriend.

Als de 7 dagen verstreken zijn

De 'vertel een vriend'-code kan tot 7 dagen na het aanmaken van je eerste administratie worden geactiveerd. Wanneer de periode van 7 dagen is verlopen, dan kan er geen gebruik meer worden gemaakt van de link. Wij kunnen dit ook niet met terugwerkende kracht activeren. De optie 'Proefpakket verlengen' is dan ook niet meer zichtbaar in de administratie van de nieuwe Moneybird gebruiker.