Wanneer krijg ik de Coolblue tegoedbon uitgekeerd

Als je gebruik hebt gemaakt van het 'Vertel een vriend' - programma begrijpen dat je nieuwsgierig bent wanneer de bon uitgekeerd wordt. We verstrekken in principe geen prognoses over uitbetaling, aangezien wij voor een vooruitblik ook handmatig moeten controleren.

Als de referralcode gebruikt wordt en je klant maakt twee maanden gebruik van een betaald pakket, dan kom je in aanmerking voor een vergoeding. Het duurt dus minimaal een half jaar voordat er een vergoeding uitgekeerd kan worden, het proefpakket duurt 4 maanden en dan komen daarna nog de twee maanden voor het betaalde pakket bij. Je mag er vanuit gaan dat we tenminste eens per maand de bonnen voor het 'Vertel een vriend' - programma uitkeren.

Rechtsboven in je administratie kun je via je accountnaam navigeren naar Gebruikersaccount > 'Vertel een vriend'kun je de voorwaarden van ons referral-programma nalezen. Een van de voorwaarden is: 'Als de referent na de proefperiode voor een betaald pakket kiest en hij is 2 maanden betalend klant bij Moneybird, dan ontvang je de uitbetaling in de vorm van een cadeaubon t.w.v. 50 euro. In je gebruikersaccount kun je zien welke referenten een aanmelding gedaan hebben en wat de status van de uitbetaling is. Ter bescherming van de privacy van onze klanten, kunnen wij je geen naam of andere informatie verschaffen over de referent.' Als je geen vergoeding krijgt, dan heeft de referent zeer waarschijnlijk niet voldaan aan deze voorwaarde.

Lees ook de spelregels.