Instellingen in mobiele app


Er zijn een aantal instellingen die niet beschikbaar zijn in de mobiele Moneybird app. Bijvoorbeeld het tabblad Rapporten of bepaalde filtermogelijkheden. Uiteraard kun je dit oplossen door de handelingen op een computer of laptop te doen. Als je niet de mogelijkheid hebt om via een computer of laptop in te loggen, kan het met een omweggetje ook via je telefoon. Afhankelijk van of je Android of iOS gebruikt volg je de volgende stappen:

  • Bij Android log je via Chrome in op je telefoon via https://moneybird.com/login. In het menu van Chrome, via de drie puntjes bovenaan, kun je de 'desktopsite' opvragen. 
  • Bij iOS log je via Safari in op je telefoon in via https://moneybird.com/login. Vervolgens klik je op de Aa-knop en zie je de optie om de 'desktopsite' op te vragen. 

In beide gevallen geldt dat de desktopsite-versie niet geoptimaliseerd voor het kleinere scherm van je telefoon, je zult dus wat heen en weer moeten scrollen. Je hebt wel de instellingen die je op je computer of laptop hebt, en niet in de mobiele app. 

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren