Producten importeren of exporteren

Er is geen directe mogelijkheid om producten te exporteren in Moneybird.

Eventueel is het wel mogelijk om informatie over de producten geautomatiseerd via een koppeling met de API op te halen. Wij hebben daar echter geen standaard koppeling voor. Als je zelf een koppeling hiervoor wilt (laten) ontwikkelen, kun je de informatie van API Documentation gebruiken. De documentatie specifiek over de producten staat op deze pagina.