Omschrijving product op de factuurregel

Wanneer je een factuur opmaakt en een product toevoegt door bij de factuur op de knop 'Product' te klikken, neemt Moneybird alleen de titel van het product over. Als je ook de omschrijving van het product op de factuurregel wilt weergeven, kun je deze toevoegen. In plaats van op de knop 'Product' te klikken, volg je hiervoor de volgende stappen:

1. Voeg je nu een lege regel toe via '+Regel toevoegen'
  2. Vul in het veld 'Omschrijving' een deel van de naam van het product in. Moneybird zal dan de producten tonen die aan de omschrijving voldoen.

Wanneer je op deze manier een product toevoegt, worden zowel de titel als de omschrijving op de factuurregel overgenomen.

Bij offertes krijgen alle bestaande producten een lege titel. Is de titel leeg dan wordt de omschrijving getoond. Is zowel de titel als omschrijving gevuld dan worden deze beide getoond op offertes. Op een factuurregel wordt alleen de titel gebruikt als deze aanwezig is.