Algemene voorwaarden meesturen met product

Als je je product gaat verkopen via Moneybird Online Verkopen, is het mogelijk om algemene voorwaarden toe te voegen voor je product. Dit kun je doen via Instellingen > Workflows. In de eerste stap van de workflow is het mogelijk om een standaardbijlage toe te voegen. Wanneer je hier de optie 'Toon eerste standaardbijlage als algemene voorwaarden op mijn publieke Moneybird Online Verkopen pagina's' aanvinkt, worden de algemene voorwaarden getoond bij je afzenderadres onder je product op de Moneybird Online Verkopen pagina.