Klant via betaalpagina doorsturen naar eigen website

Als je wilt dat je klant na het kopen van een product via Moneybird Online Verkopen wordt doorgestuurd naar een specifieke pagina (bijvoorbeeld jouw website), dan kun je dat in de workflow instellen die aan het Moneybird Online Verkopen product gekoppeld is. Dat doe je als volgt:

1. Zoek de workflow op via Instellingen > Workflows en open deze.
  2. Je ziet nu het scherm voor de instellingen voor de eerste verzending van de factuur. Met de bolletjes bovenaan of met 'Volgende stap' onderaan kun je doorklikken naar de stap 'Betaald'.
  3. Vul in het veld 'Betaling geslaagd link' de URL in van de website waarop jouw klant na het afronden van de bestelling terecht moet komen.
  4. Vergeet niet om de aanpassing na afloop op te slaan door te klikken op de blauwe knop 'Alle stappen opslaan'.