Producten selecteren bij je facturen


Via Producten > Toevoegen kun je de veelgebruikte producten toevoegen en zelf de product-instellingen bepalen. De producten die je toevoegt, kun je kiezen bij het maken van offertes en verkoopfacturen. Je kunt dit op twee manieren doen:

  1. Je voegt producten toe door gebruik te maken van automatisch aanvullen. Je typt een deel van de naam van een product en de producten waar dit in voorkomt, verschijnen op je scherm. Hier kun je het gewenste product kiezen.  
  2. Je voegt producten toe door deze te selecteren uit de lijst. Als je meerdere producten tegelijk toe wilt voegen, kun je de lijst met producten openen door op '+Product' te klikken en de producten uit de lijst selecteren. Per product wordt er een factuurregel toegevoegd aan de factuur.

Het is mogelijk om je producten vanuit Moneybird te verkopen via Moneybird Online Verkopen. Je deelt een in Moneybird gegenereerde betaallink die naar jouw productpagina of abonnementsvorm(en) verwijst en jouw klanten kunnen direct online afrekenen. De factuur wordt automatisch verwerkt in je administratie.

De video is opgenomen met de oude navigatie en komt niet geheel overeen met de werkelijkheid. Nieuwe video’s volgen! Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren