Je product of dienst vanuit Moneybird verkopen


Met Moneybird Online Verkopen bieden we een laagdrempelige manier aan om je producten of diensten vanuit je Moneybird-administratie online aan te bieden. Met deze feature genereer je een deelbare link voor elk product uit je administratie. Er zijn een aantal voorwaarden voor het gebruik van Moneybird Online Verkopen.

In je administratie vind je 'Producten' links in de sidebar en daaronder de optie 'Online verkopen'. Volg de volgende stappen om Moneybird Online Verkopen te gebruiken:

  • Stap 1: Voeg in het tabblad Producten een product toe of bewerk een bestaand product. Vul eerst de standaardgegevens voor je product in en geef een titel en/of omschrijving mee aan het product.

  • Stap 2: Je ziet bij je product de optie om extra gegevens in te vullen om je product via 'Online verkopen' online aan te bieden. Zet het vinkje aan bij 'Online verkopen' om de overige instellingen te bepalen zoals de workflow en huisstijl. In de workflow die je wilt gebruiken voor je product kun je bij 'Online betaalmethoden' de gewenste betaalmethode instellen. Let wel op dat in elke stap van de workflow een betaaloptie via Moneybird Online Betaalmethoden aangeboden dient te worden. 
  • Stap 3: Zijn alle gegevens goed ingevuld, dan klik je op ‘Opslaan’. 
  • Stap 4: Er wordt een speciale link voor dit product gegenereerd die naar jouw productpagina verwijst. Je kunt de link kopiëren en delen op bijvoorbeeld je website of social media. Jouw klant ziet na het openen van de link de productpagina waar hij of zij direct je product kan bestellen en betalen.

Verschillende betaallinks voor verschillende producten

Je maakt per product een productpagina aan. Het is mogelijk om meerdere producten aan te maken met elk een eigen betaallink. Deze zie je in het productoverzicht in je administratie via 'Online verkopen'.

Lees ook hoe je abonnementsvormen aan kunt maken en je product of dienst in de vorm van een abonnement aan je klanten aanbiedt via Moneybird Online Verkopen.


Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren