Hoelang ingelogd

In Moneybird zijn er twee verschillende soorten sessies als je ingelogd bent:

1. Een sessie die kort duurt omdat je als gebruiker 'Aangemeld blijven' niet aanvinkt. In dat geval zal de sessie na 30 minuten inactiviteit of na 12 uur verlopen. Binnen 30 minuten een nieuwe pagina opvragen zal dus de sessie verlengen. Als de browser wordt afgesloten, wordt de sessie beƫindigd en de gebruiker uitgelogd.
  2. Een sessie die lang duurt omdat je als gebruiker 'Aangemeld blijven' wel aanvinkt. In dat geval zal de sessie na 24 uur inactiviteit of na 7 dagen verlopen.

Steeds opnieuw inloggen

Als je steeds opnieuw moet inloggen in Moneybird, heb je vermoedelijke niet aangevinkt dat je voor 7 dagen ingelogd wilt blijven. Dan word je na 15 minuten inactiviteit automatisch uitgelogd. Als je dat niet wilt, dan kun je bij het inloggen aanvinken dat je voor 7 dagen ingelogd wilt blijven.

Het automatisch ingelogd blijven voor 7 dagen geldt alleen wanneer je elke dag actief bent. Als langer dan 24 uur inactief bent, dus als je gedurende die periode geen enkele actie uitvoert in de administratie, dan word je alsnog automatisch uitgelogd.