Inlogproblemen door automatisch aanvullen inloggegevens

Als het inloggen blijft mislukken, kan het voorkomen dat dit komt door het automatisch aanvullen van je gegevens. Dat kan een functie van je browser zijn, maar ook een aparte wachtwoordmanager. Als die functie een oud of verkeerd wachtwoord gebruikt, zal het inloggen mislukken. Je ziet alleen niet meteen of een dergelijke functie automatisch een wachtwoord invult, aangezien het wachtwoord alleen met bolletjes wordt weergegeven. Als je een dergelijke functie gebruikt, raad ik je aan om te controleren of daarin wel het juiste wachtwoord is opgeslagen.

Lees ook: Problemen bij het inloggen.