Error 403 bij bevestigen inlog of back-up e-mailadres

Je kunt je e-mailadres alleen bevestigen als je bent ingelogd op het gebruikersaccount waarvoor je het e-mailadres wilt bevestigen. Als je met een ander gebruikersaccount bent ingelogd, krijg je de error 403 die aangeeft dat je onvoldoende rechten hebt. Je kunt dan het beste eerst naar de inlogpagina gaan. Als je hier automatisch wordt ingelogd, kun je via je accountnaam rechtsboven uitloggen. Vervolgens kun je de bevestigingslink uit de e-mail gebruiken en dan inloggen met het gebruikersaccount waarvoor je het e-mailadres wilt bevestigen.