Twee-staps-verificatie deactiveren

Het is mogelijk twee-staps-verificatie (2FA) authenticatie-app uit te schakelen, daarvoor ga je naar je accountnaam rechts bovenaan en klik je op Gebruikersaccount > Beveiliging > Twee-staps-verificatie. Je start dan een beveiligde sessie door je wachtwoord in te voeren. Vervolgens kun je de ingestelde twee-staps-verificatie-methode(n) door middel van het prullenbakicoontje verwijderen.

Houd er rekening mee dat je account met het uitschakelen van deze extra verificatiestap minder goed beveiligd is. Check daarom goed of je je inloggegevens op een veilige plek bewaart en of het misschien nodig is om een sterker wachtwoord in te stellen, bijvoorbeeld via een passkey