Passkeys verwijderen

We raden het niet aan om passkeys te verwijderen, omdat dit de meest veilige manier van inloggen is. Het instellen van passkeys kost even wat werk, maar eenmaal ingesteld heb je er geen omkijken naar. Het is ook een hele makkelijke manier van inloggen. Als je tegen problemen aanloopt, kun je deze het beste even voorleggen aan onze supportafdeling via support@moneybird.com. We zoeken graag naar een oplossing!

Via Instellingen > Gebruikers kun je inzien of je 2FA verplicht hebt ingesteld. Wanneer deze verplicht is, kun je de passkeys niet meer verwijderen.

Als de 2FA niet verplicht is ingesteld, dan is het mogelijk om de passkeys te verwijderen via je accountnaam rechtsboven. Via je Gebruikersaccount > Beveiliging > Passkeys verwijder je deze middels het prullenbakje.