Contacten e-mail sturen vanuit Moneybird

Het is niet mogelijk om vanuit Moneybird je contacten te mailen. De enige e-mails die je vanuit Moneybird kunt verzenden zijn een factuur, herinnering of offerte.

Je kunt wel via het tabblad Contacten je contacten exporteren zodat je alle e-mailadressen in één bestand hebt. Die e-mailadressen kun je vervolgens gebruiken om vanuit een eigen e-mailprogramma je contacten een e-mail te sturen.