Contacten verwijderen of archiveren

Contacten verwijderen

Contacten kun je verwijderen door het contact te openen en bij de knop 'Extra' op 'Verwijder contact' te klikken. Je kunt niet in alle gevallen een contact verwijderen. Je kunt een contact niet verwijderen wanneer Moneybird de gegevens van dit contact nog nodig heeft, bijvoorbeeld in het geval van een actieve periodieke factuur of een onbetaalde verkoopfactuur. Die contacten kun je niet verwijderen, maar wel archiveren

Contacten archiveren

Een contact wat is gebruikt kun je niet meer verwijderen uit je contactenlijst. Wel kun je deze archiveren. Zo blijft het contact bewaard, maar zie jij het niet meer terug in je lijst met contacten. Dit kan alleen per contact en niet voor meerdere contacten tegelijkertijd.

Een contact archiveren gaat op dezelfde manier als bij een project of product. Om een contact te archiveren ga je naar je contact en archiveer je het via de knop Extra -> Archiveer contact.

Weergave contacten archiveren

Een gearchiveerd contact kun je wel inzien. Bijvoorbeeld wanneer je deze ziet op een factuur. Houd er rekening mee dat je een gearchiveerd contact niet meer terug ziet in jouw lijst met contacten of je zoekresultaten.

Wil je een gearchiveerd contact toch weer gebruiken? Opnieuw activeren kan gemakkelijk en snel. Ga daarvoor naar de lijst met contacten en klik onderaan de pagina op de regel met gedeactiveerde contacten. Nu zijn je gearchiveerde contacten zichtbaar. Bij een contact kun je klikken op: activeren. Het contact is weer zichtbaar in je lijst en je kunt het contact weer bewerken. Ook komt het contact weer terug in je zoekresultaten.

Weergave activeer een contact opnieuw

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren