Contacten verwijderen of archiveren


Je verwijdert een contact via Extra > Verwijder contact. Je kunt een contact niet verwijderen wanneer Moneybird de gegevens van dit contact nog nodig heeft, bijvoorbeeld in het geval van een actieve periodieke factuur of een onbetaalde verkoopfactuur. Het is in dat geval wel mogelijk om een contact te archiveren.

Contacten archiveren

Een contact wat is gebruikt kun je niet meer verwijderen uit je contactenlijst. Wel kun je deze archiveren. Zo blijft het contact bewaard, maar zie jij het niet meer terug in je lijst met contacten of in de zoekresultaten. Dit kan alleen per contact en niet voor meerdere contacten tegelijkertijd. Je archiveert een contact via Extra > Archiveer contact.

Weergave contacten archiveren

Een gearchiveerd contact kun je wel inzien, bijvoorbeeld wanneer je deze ziet op een factuur. Als je een gearchiveerd contact toch weer wilt gebruiken, klik je in de lijst met contacten onderaan de pagina op de regel met gedeactiveerde contacten. Daarmee maak je je gearchiveerde contacten zichtbaar. Klik vervolgens op 'Activeren'. Het contact is dan weer zichtbaar in je lijst en je kunt het contact weer bewerken. Ook komt het contact weer terug in je zoekresultaten.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren