Contacten exporteren

Je kunt opgeslagen contacten in Moneybird ook exporteren. Dit kan per contact of in zijn totaliteit. Onder de knop ‘Exporteren’ in het tabblad Contacten kun je contacten exporteren naar vCard of Excel. In het Excel-bestand worden alle gegevens die bij contacten zijn opgeslagen geëxporteerd, inclusief contactpersonen. Bij een vCard alleen de standaard contactgegevens, zoals adres, e-mailadres en telefoonnummer.

Individuele contacten kun je exporteren door op het contact te gaan staan en bovenaan in het scherm te kiezen voor ‘Exporteren’. Ook hier kun je de gegevens exporteren naar Excel of een vCard.

Bij het exporteren van contacten is het niet mogelijk om een onderscheid te maken in crediteuren en debiteuren.