Afwijkend afleveradres of bezoekadres weergeven

In Moneybird is er geen standaard mogelijkheid om een apart afleveradres of bezoekadres voor jouw contacten in te voeren. Je kunt hiervoor wel gebruik maken van extra velden op de factuur. Deze extra velden kun je onder het adres van je klant toevoegen. De plek waarop deze extra velden moeten worden weergegeven op de factuur kun je instellen in de huisstijl, via Instellingen > Huisstijlen

Het is ook mogelijk om extra velden op te slaan in het contact in het tabblad Contacten. Dit doe je bij het gewenste contact via Details > Extra velden.