Opbouw CSV-bestand bij importeren van contacten

Als je contacten wilt importeren met een CSV-bestand, hoeft het CSV-bestand geen vaste opbouw te hebben. Bij het importeren kun je in Moneybird aangeven welke gegevens op welke plek staan. Aan de hand van wat je daarbij aangeeft, kan Moneybird alle gegevens in het juiste veld zetten. Heb je extra informatie die je nog niet kwijt kunt in de bestaande velden? Dan kun je met de optie '+ Veld toevoegen', direct een extra veld toevoegen zodat de informatie alsnog bij de contacten verwerkt kan worden.

Het kan handig zijn om op de eerste regel van het CSV-bestand aan te geven welke informatie er in die kolom staat, bijvoorbeeld bedrijfsnaam, adres, postcode, enzovoort.