Contacten overzetten of kopiëren

Als je meerdere administraties hebt en contacten wilt kopiëren of wilt overzetten dan kan dat. Via het tabblad Contacten kun je onder de knop 'Exporteren' de contacten exporten naar Excel. Dit Excel bestand kun je eerst in Excel openen en het opslaan als een CSV-bestand. Je kunt dan het CSV-bestand in de andere administratie importeren door bij het tabblad Contacten te kiezen voor 'Importeren'. Als je dat gedaan hebt kun je aangeven welke informatie waar staat, zodat Moneybird alles in de juiste velden kan zetten. Heb je extra informatie die je nog niet kwijt kunt in de bestaande velden? Dan kun je met de optie '+ Veld toevoegen', direct een extra veld toevoegen zodat de informatie alsnog bij de contacten verwerkt kan worden.

Het importeren van de contacten kan enige tijd duren, afhankelijk van het aantal contacten dat geïmporteerd wordt.