Moneybird Online Verkopen

Met Moneybird Online Verkopen bieden we een laagdrempelige manier aan om je producten of diensten vanuit je Moneybird-administratie online aan te bieden. Met deze handige feature kan je een gemakkelijke deelbare link genereren voor elk product uit je administratie.

Hoe werkt Moneybird Online Verkopen?

In je administratie vind je je producten links in de sidebar. Direct daaronder zie je optie Online verkopen. Je ziet deze optie alleen wanneer je gebruikt maakt van het € 35 pakket. In dat pakket gebruik je Moneybird Online Verkopen gratis. Ook dien je Moneybird Online Betaalmethoden te hebben geactiveerd om je klanten gemakkelijk online te laten betalen. Je betaalt wel de standaardkosten voor het gebruik van je online betaalmethoden. In de workflow die je wilt gebruiken voor je product kun je bij 'Online betaalmethoden' de gewenste betaalmethode instellen. Let wel op dat in elke stap van de workflow een betaaloptie via Moneybird Online Betaalmethoden aangeboden dient te worden. 

Wat moet ik instellen om een product via Moneybird Online Verkopen te verkopen?

Je kunt een product toevoegen via Producten. Je kunt ook een bestaand product bewerken. Vul eerst de standaardgegevens voor je product in en geef een titel en/of omschrijving mee aan het product. Dan is straks goed duidelijk welk product je verkoopt.

Je ziet nu de optie om extra gegevens in te vullen om je product via 'Online verkopen' online aan te bieden. Zet het vinkje aan bij Online verkopen om de overige instellingen te bepalen zoals de workflow en huisstijl.

Heb je alle gegevens ingevuld? Klik dan op ‘Opslaan’. Je kunt nu je productpagina delen door de link te kopiëren en deze te delen op bijvoorbeeld je website of social media.

Je maakt per product een betaalpagina aan. Het is mogelijk om meerdere producten aan te maken met elk een eigen betaallink. Deze zie je in het productoverzicht in je administratie.Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren