Instellingen voor je product voor Moneybird Checkout

Als je de beta-feature Moneybird Checkout hebt geactiveerd, kun je verder met de instellingen voor je product. Naast de standaard instellingen heb je nu ook verschillende opties die je kunt instellen zodat je product mooi weergegeven wordt op de checkout-pagina.

Afbeelding

Je kunt per product één afbeelding uploaden. De afbeelding wordt getoond op de checkout-pagina, zodat het duidelijk is voor de klant wat hij of zij koopt.

Max. per bestelling

Je kunt hier het maximaal aantal producten dat tegelijkertijd afgerekend kan worden instellen. De waarde ‘0’ toont het product als niet beschikbaar. Laat het veld leeg om geen maximum te hanteren. Het is dus ook mogelijk om een product tijdelijk op ‘niet beschikbaar’ te zetten.

Huisstijl

De huisstijl wordt toegepast om de afrekenpagina en de factuur vorm te geven. Je kunt een bestaande huisstijl gebruiken of een nieuwe huisstijl instellen via Tandwiel > Administratie-instellingen > Huisstijlen. Wanneer je een geschikte huisstijl hebt gemaakt, kun je deze selecteren voor je product. Het logo dat je instelt in je huisstijl, zal nu ook op de afrekenpagina en je factuur te zien zijn.

Afzenderadres

Onderaan de checkout-pagina worden je afzendergegevens weergegeven. Dit zijn de gegevens die je hebt ingesteld via Tandwiel > Administratie-instellingen > Bedrijfsgegevens. Dit is het afzenderadres dat je hebt gekoppeld aan je huisstijl.

Workflow

Je kan een bestaande workflow gebruiken of een workflow aanmaken via Tandwiel > Administratie-instellingen > Workflows. De tekst die je in de workflow instelt, wordt ook verstuurd bij de factuur richting de klant, die automatisch wordt aangemaakt. Het is dus aan te raden om een speciale workflow voor je product aan te maken. Het is ook mogelijk om algemene voorwaarden voor je product toe te voegen. Je kunt in de eerste stap van je workflow een standaardbijlage toevoegen.

Algemene voorwaarden toevoegen voor je product met Moneybird Checkout

Wanneer je het vinkje aanzet bij 'Toon eerste standaardbijlage als algemene voorwaarden op mijn publieke Moneybird checkout pagina's', worden de algemene voorwaarden op je checkout-pagina bij je afzenderadres weergegeven.

Algemene voorwaarden toevoegen voor je product met Moneybird Checkout

Het is mogelijk om meerdere bijlagen toe te voegen, maar alleen de bovenste bijlage zal worden weergegeven op de checkout-pagina. Wanneer je klant op de tekst klikt, krijgt hij of zij het bestand te zien. De algemene voorwaarden worden ook bijgevoegd in de begeleidende e-mail voor de factuur.

Wil je dat je klant naast de factuur ook een bevestiging van betaling ontvangt? Dat kan je instellen bij de laatste stap van je workflow. Zorg er ook voor dat je de optie om Mollie te gebruiken hebt aangevinkt in je workflow zoals eerder genoemd.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren