Instellingen voor je product voor Moneybird Online Verkopen

Als je je producten online wilt verkopen vanuit Moneybird, kun je het product instellingen meegeven. Naast de standaard instellingen heb je nu ook verschillende opties die je kunt instellen zodat je product mooi weergegeven wordt op de online verkopen-pagina:

• Afbeelding: Je kunt per product één afbeelding uploaden. De afbeelding wordt getoond op de online-verkopen pagina, zodat het duidelijk is voor de klant wat hij of zij koopt.
  • Max. per bestelling: Je kunt hier het maximaal aantal producten dat tegelijkertijd afgerekend kan worden instellen. De waarde ‘0’ toont het product als niet beschikbaar. Laat het veld leeg om geen maximum te hanteren. Het is dus ook mogelijk om een product tijdelijk op ‘niet beschikbaar’ te zetten.
  • Huisstijl: De huisstijl wordt toegepast om de afrekenpagina en de factuur vorm te geven. Je kunt een bestaande huisstijl gebruiken of een nieuwe huisstijl instellen via Instellingen > Huisstijlen. Wanneer je een geschikte huisstijl hebt gemaakt, kun je deze selecteren voor je product. Het logo dat je instelt in je huisstijl, zal nu ook op de afrekenpagina en je factuur te zien zijn.
  • Afzenderadres: Onderaan de Online Verkopen-pagina worden je afzendergegevens weergegeven. Dit zijn de gegevens die je hebt ingesteld via Instellingen > Bedrijfsgegevens. Dit is het afzenderadres dat je hebt gekoppeld aan je huisstijl.
  • Workflow: Je kan een bestaande workflow gebruiken of een workflow aanmaken via Instellingen > Workflows. De tekst die je in de workflow instelt, wordt ook verstuurd bij de factuur richting de klant, die automatisch wordt aangemaakt. Het is dus aan te raden om een speciale workflow voor je product aan te maken. Het is ook mogelijk om algemene voorwaarden voor je product toe te voegen. Je kunt in de eerste stap van je workflow een standaardbijlage toevoegen.

Wanneer je in de workflow het vinkje aanzet bij 'Toon eerste standaardbijlage als algemene voorwaarden op mijn publieke Moneybird online verkopen pagina's, worden de algemene voorwaarden op je online verkopen-pagina bij je afzenderadres weergegeven.

Het is mogelijk om meerdere bijlagen toe te voegen in de workflow, maar alleen de bovenste bijlage zal worden weergegeven op de online verkopen-pagina. Wanneer je klant op de tekst klikt, krijgt hij of zij het bestand te zien. De algemene voorwaarden worden ook bijgevoegd in de begeleidende e-mail voor de factuur.

Wil je dat je klant naast de factuur ook een bevestiging van betaling ontvangt? Dat kan je instellen bij de laatste stap van je workflow.

Zorg er ook voor dat je de optie om Moneybird Online Betaalmethoden te gebruiken hebt aangevinkt in alle stappen van de workflow.