E-mails en facturen opmaken in je huisstijl

In Moneybird kun je facturen en e-mail versturen in je eigen huisstijl. Via Instellingen > Huisstijlen kun je één of meer huisstijlen toevoegen aan je account. Per huisstijl kun je verschillende details instellen, zoals:

  • Je bedrijfslogo
  • Het lettertype en de grootte van de letters
  • De indeling van je facturen
  • Een achtergrondafbeelding
  • QR-codes op je facturen
  • Een header voor de e-mail
  • Een footer voor de e-mail

Detail instellen voor de factuur opmaak

Het is ook mogelijk om de offerte en factuur opmaak nog verder te wijzigen. We maken hiervoor gebruik van Cascading Style Sheets (CSS), een techniek waarmee webpagina's opgemaakt worden. Door CSS toe te voegen aan de huisstijl heb je volledige vrijheid om je facturen en offertes op te maken. Wat CSS precies is en hoe je het kunt gebruiken in Moneybird, kun je hier terug vinden.

E-mail opmaken in je eigen huisstijl

Je kunt in de huisstijl-instellingen ook de opmaak van je e-mails instellen door zelf teksten, afbeeldingen, een logo en kleuren toe te voegen. Zo kun je de header, het gedeelte bovenaan de e-mail aanpassen in je eigen huisstijl. In de footer, het gedeelte onderaan de e-mail, kun je contactgegevens of een persoonlijke handtekening met profielfoto toevoegen.

Onder basisinstellingen kun je onder andere bepalen of onderaan jouw e-mailbericht een zogenaamd Moneybird-label zichtbaar mag zijn: we tonen dan ons bedrijfslogo onderaan het mailtje om te laten zien dat je Moneybird gebruikt voor je administratie.

Detail instellen voor de e-mail

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren