Rekeningnummer op facturen en offertes staat op twee regels

Het kan voorkomen dat op je factuur je rekeningnummer op twee regels komt te staan in plaats van één. Om het rekeningnummer op één regel te krijgen, wijzig je de breedte van je afzenderadres. Dit doe je in de huisstijl via Instellingen > Huisstijlen. Volg hiervoor de volgende stappen:

1. Open de huisstijl waar het om gaat.
  2. Klik op 'Layout'.
  3. Sleep het schuifje achter 'Breedte afzenderadres' naar rechts, net zover totdat je IBAN op één regel staat.
  4. Klik vervolgens op 'Opslaan'.