QR-code op je facturen

Zodra jouw klant de QR-code scant, worden de factuurgegevens zoals bedrag, omschrijving, rekeningnummer automatisch in de bank-app van je klant ingevuld.

QR-code op je facturen weergeven?

1. Navigeer naarInstellingen > Huisstijlen
  2. Klik op de relevante huisstijl
  3. Klik op de sectie 'Geavanceerd'
  4. Klik op het schuifje bij 'Toon QR-code'

Zodra je een factuur aanmaakt, maakt Moneybird een betaal QR-code voor je.

De QR-code zorgt er alleen voor dat de bank-app van je klant de factuurgegevens overneemt. Je klant maakt dus over via een normale bankoverboeking. De QR-code werkt niet met alle banken.

iDeal betaling voor je facturen

Je kunt je klanten via iDeal laten betalen via Moneybird Online betaalmethoden.