Waarom een NS-record en geen SPF, DKIM of CNAME

In veel gevallen wordt gekozen voor een wijziging in de SPF- en DKIM-records. Echter is dat technisch wat ingrijpender en hebben wij gekozen om gebruik te maken van zogenaamde 'subdomain delegation'. Meer informatie vind je via 'How to send DMARC compliant email on behalf of others'.

Het NS-record verwijst dan naar een server van Moneybird, waar de goede SPF- en DKIM-records al staan ingesteld. Dit heeft als voordeel dat Moneybird gebruikers dit niet zelf hoeven in te stellen en belangrijker: niets hoeven aan te passen als wij iets aan onze architectuur veranderen. Alles wordt automatisch door ons voor onze gebruikers geregeld, middels dat gedelegeerde subdomein.

Als je een CNAME record aanmaakt, verwijs je een subdomein naar een ander (sub)domein. Met onze oplossing maak je een NS-record aan die verwijst naar een nameserver van Moneybird. Dat geldt dus alleen voor dat specifieke subdomein: bijvoorbeeld: mbmail.jouweigendomein.com

Overige secundaire mailservers

Het is in Moneybird niet nodig om een mailserver in te stellen. Zou je dat wel doen, dan krijgen wij het beheer over jouw domein. En dat is niet de bedoeling en bovendien geen oplossing om de e-mails vanuit Moneybird vanaf je eigen domein te verzenden.

Wat wel de bedoeling is, is dat je een NS record instelt voor een subdomein dat verwijst naar onze nameservers. Als je iets anders in moet stellen, kun hierover verder contact opnemen met je hosting provider. Het type NS is het benodigde type voor onze instellingen. Hiermee beheren wij een speciaal subdomein op jouw domein. Vanaf dit subdomein versturen we alle e-mails vanuit Moneybird en beheren we automatisch de goede DNS-instellingen voor goede e-mail afhandeling. Als je hostingprovider aangeeft dat het instellen van een NS-record niet wordt ondersteund, dan kun je helaas geen gebruik maken van deze functionaliteit van Moneybird.