Huisstijl op Engels in maar tekst op factuur blijft in Nederlands

Als je de je huisstijl op Engels hebt staan maar de tekst van de factuur wordt in het Nederlands weergegeven, heb je vermoedelijk alleen de voorbeeld-taal van de huisstijl op Engels gezet. In de huisstijl regel je alleen de layout van je facturen. Je kunt de voorbeeld-taal op een andere taal instellen om te zien hoe je factuur er dan uitziet. Maar het is niet een instelling voor je facturen.

Alle factuur-instellingen, waaronder de taal, stel je in in de workflow. Via Instellingen > Workflows kun je een nieuwe workflow aanmaken waarbij je aangeeft dat de taal 'Engels' moet zijn.