Klantgegevens aanpassen vanuit de factuur

Als je er tijdens het maken van een factuur achter komt dat de gegevens van de klant niet meer kloppen, kun je de gegevens bewerken. Je kunt aan de rechterkant van de factuur op de naam van de klant klikken, je kunt de gegevens dan aanpassen. Ook kun je via het tabblad Contacten het contact opzoeken om de gegevens te bewerken.

Zolang de factuur nog niet is verzonden, worden dan automatisch de nieuwe gegevens bij de factuur gebruikt.