Factuur blijft automatisch terugkeren

Het kan voorkomen dat je per ongeluk een periodieke factuur hebt aangemaakt waardoor je steeds dezelfde factuur ziet terugkomen. Aan de rechterkant, in de historie van de factuur, staat dan 'Factuur aangemaakt op basis van Periodieke factuur #X'. Je kunt daarop klikken om door te gaan naar de betreffende periodieke factuur.

Als er een factuur is aangemaakt, kun je de periodieke factuur stopzetten. Dit doe je door de periodieke factuur te openen. Rechts bovenaan de periodieke factuur zie je een knop 'Stopzetten'. De periodieke factuur wordt dan nog wel inactief bewaard. De gegevens van de periodieke factuur kunnen niet helemaal verwijderd worden, omdat ze nog nodig zijn voor de aangemaakte facturen.

Als er nog geen factuur is aangemaakt vanuit de periodieke factuur, kun je deze verwijderen met het prullenbak icoontje bovenaan.