Facturen versturen in andere talen

In Moneybird kun je facturen versturen in de volgende talen:

Nederlands
DeensBulgaarsTsjechisch
EngelsItaliaansGrieksKroatisch
DuitsNoorsHongaarsPools
Frans
PortugeesRoemeensZweeds
SpaansTurksOekraïens

Mocht je een taal missen, neem dan gerust contact met ons op.

Hoe kan ik de taal voor een factuur instellen?

Een taal van een factuur kun je in Moneybird instellen via de workflow. Ga hiervoor naar Instellingen > Workflows. Hier kun je de workflows vinden in je account. Voer vervolgens de volgende stappen uit:

  1. Maak een nieuwe workflow aan via de + knop. Kies bijvoorbeeld als naam de taal die je gaat gebruiken.
  2. Als je Engels of Nederlands wilt gebruiken, kun je gebruik maken van een ingevulde workflow in deze taal. In andere gevallen kun je kiezen voor een willekeurige andere optie.
  3. Na het opslaan kun je in het formulier de taal selecteren die gebruikt moet worden op de facturen. Deze taal zal alle vaste teksten op de factuur wijzigen.
  4. Wijzig vervolgens zelf de teksten in de workflow naar de taal die je wilt gebruiken. Op deze manier zorg je ervoor dat je klant ook de e-mails in de goede taal krijgt.

Taal instellen bij workflows

Na het opslaan van de workflow kun je de workflow kiezen bij het maken van een nieuwe factuur. Ook kun je de workflow instellen bij een contact zodat je voor een buitenlands contact altijd automatisch een factuur in de juiste taal krijgt.

Als je meerdere workflows gebruikt in je administratie, dan kun je bij het maken van een factuur kiezen welke workflow (en dus welke taal) je wilt gebruiken. Als je vaker een factuur voor dezelfde klant maakt, kun je de workflow ook bij de gegevens van de klant op het tabblad Contacten opslaan. Dan wordt de workflow automatisch geselecteerd als je een nieuwe factuur voor deze klant aanmaakt en staan de (taal)instellingen direct goed.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren