Opmaak van de e-mails in Outlook

Als je in de huisstijl de opmaak van je e-mail hebt ingesteld, wordt deze over het algemeen goed weergeven bij de ontvanger. De opmaak van de e-mails wordt door de meeste mailclients ondersteund. Helaas is er géén ondersteuning is voor Microsoft Outlook ouder dan 2007 en de Thunderbird versie 78.14.0 (32-bits). Dat betekent dat de weergave van de e-mail bij ontvangers met die mailclient niet is zoals die zou moeten zijn.

Microsoft Outlook ouder dan 2007

We hebben gekeken naar wat er precies nog ondersteund kan worden met betrekking tot Outlook 2007. Helaas is dat zo weinig dat we besloten hebben hier geen ondersteuning op te bieden. Microsoft zelf biedt ook geen ondersteuning meer op Outlook 2007, wat onder andere inhoudt dat je geen beveiligingsupdates meer krijgt. Je zou kunnen overwegen om een nieuwere versie van Outlook te gaan gebruiken of een geheel andere mailclient.

Andere e-mailproviders

De e-mail wordt vanuit Moneybird verzonden met alle gegevens die deze zou moeten hebben. Mocht je problemen ervaren dat licht dit vaak aan hoe de mailclient de e-mail weergeeft. De weergave voor Outlook-gebruikers kan dus afwijken.

Ervaar je problemen met andere e-mailproviders of een nieuwe versie van Outlook? Dan kun je altijd even contact opnemen met support@moneybird.com om te achterhalen hoe dit komt.