QR-code uitschakelen

Je kunt de QR-uitschakelen op twee manieren:

• Je schakelt de QR-code op de PDF- en online factuur uit via Instellingen > Huisstijlen. Vervolgens klik je bij de huisstijl waar je de QR-code wilt verwijderen op 'Bewerken'. Verwijder het vinkje dat aangeeft dat je gebruik wil maken van de betaal QR-code.
  • Via Instellingen > Workflows kun je in de workflow aangeven of je de QR-code op de online betaalpagina wilt weergeven of niet. Je kunt dit per stap in de workflow instellen.