Afzenderadres en weergave in Outlook

Om de geldigheid van de e-mails te controleren moeten we het e-mailadres, met een extra subdomein achter de @, meesturen. Dit adres hoort echter niet getoond te worden door het e-mailprogramma waarin de e-mail wordt bekeken. Het is een bekend probleem dat het e-mailadres met het extra subdomein in Outlook wel getoond wordt. Omdat dit een probleem in Outlook is, kunnen wij dat helaas niet oplossen.