QR-code en Knab

Er zijn een aantal situaties met QR-codes bij Knab waar wij helaas geen invloed op hebben:

• Het is niet mogelijk om via de QR-code de juiste bankreking te selecteren in de Knab app. Het rekeningnummer dat je in Moneybird selecteert, selecteer je eigenlijk zodat wij het zo goed mogelijk voor je weg kunnen boeken. Wat er daarna in de app van Knab gebeurt kunnen we dus helaas niet aanpassen.
  • De btw-aangifte betalen via QR-code met Knab geeft een foutmelding. De opbouw van de omschrijving is voor Knab niet werkbaar waardoor de spaties in de omschrijving worden niet worden geaccepteerd. Vanwege veiligheid is het in Moneybird niet mogelijk om de spaties te verwijderen. Voor het uitvoeren van de betaling kun je het beste een andere methode kiezen.