Bijlagen samenvoegen met de factuur

Het is niet mogelijk om bijlagen samen te voegen met de factuur zodat er één PDF naar de klant wordt gestuurd. Als je bijlagen toevoegt aan een factuur, worden de bijlagen als aparte bestanden meegestuurd als je de factuur per e-mail verzendt. Moneybird kan de verschillende bestanden helaas niet voor je samenvoegen.

Als alternatief is het wel mogelijk dat je de factuur vanuit Moneybird downloadt, er zelf voor zorgt dat de factuur en de andere bestanden worden samengevoegd en dit vervolgens via je eigen e-mailprogramma naar de klant stuurt. Als je zo'n werkwijze wilt gebruiken, kun je in Moneybird bij het verzenden van de factuur kiezen voor de optie 'Factuur handmatig verzenden'. De factuur zal dan als verzonden worden gemarkeerd, maar Moneybird stuurt hem niet daadwerkelijk naar je klant.