Factuurnummer in betalingsvoorwaarden

Als je in plaats van het gestructureerde betalingskenmerk jouw klant het factuurnummer wilt laten vermelden bij zijn betalingen, is dat ook mogelijk. Je kunt dan via Instellingen > Workflows de factuurworkflow(s) iets aanpassen. In de tekst zal nu de tag {document.payment_reference} staan, die kun je vervangen door {document.invoice_id}. Dan komt het factuurnummer in de tekst te staan. Dit heeft wel tot gevolg dat Moneybird je banktransacties minder goed automatisch voor je kan verwerken. Als Moneybird een transactie niet automatisch kan verwerken, kun je dat wel zelf doen via het tabblad Bank.