Facturen op briefpapier zonder logo printen

Als je facturen op je eigen briefpapier wilt printen, is het mogelijk om het logo van de instellingen van Moneybird niet te printen. Wanneer je facturen wilt printen op briefpapier, dan kun je dat instellen in de huisstijl via Instellingen > Huisstijlen door op de betreffende huisstijl te klikken. Vervolgens kun je via het dropdown menu 'geavanceerd' de optie 'Eigen briefpapier' aanvinken en de wijzigingen opslaan.

Wanneer je vervolgens de betreffende huisstijl op de factuur hebt geselecteerd en deze hebt verzonden, vind je onder de knop 'Downloaden' een optie om de factuur te downloaden voor op briefpapier. Je krijgt dan een PDF zonder logo en zonder je bedrijfsgegevens, deze PDF kun je op je briefpapier printen.