Instellen dat facturen vooruit betaald zijn

Wanneer je geen betalingstermijn wilt opgeven omdat de facturen vooruitbetaald worden, dan kun je dat in de betreffende workflow instellen via Instellingen > Workflows . In het veld 'Betalingsvoorwaarden' kun je bijvoorbeeld een tekst instellen waaruit blijkt dat de factuur al voldaan is, en ook in het veld 'E-mailbericht bij factuur' kun je een eigen tekst opslaan.

Daarnaast kun je het aantal dagen bij de optie 'Factuur verloopt na [..] dagen' het aantal dagen op -0- zetten. De vervaldatum op de factuur is dan het zelfde als de factuurdatum.