Per factuur 'bedankt voor betaling' instellen

Het is niet mogelijk om per factuur kiezen in te stellen of het 'bedankt voor betaling' bericht verzonden moet worden. Het bericht wordt automatisch verzonden als je dit het ingesteld in je workflow. Het is niet mogelijk om dat optioneel te maken.

Je kunt de optie aan of uit zetten in de workflow via Instellingen > Workflows. Als je de workflow bewerkt, krijg je eerst het scherm voor de instellingen voor de eerste verzending van de factuur. Met de bolletjes bovenaan of met 'volgende stap' onderaan kun je doorklikken naar de stappen van 'Betaald', zodat je daar de teksten naar wens kunt instellen.

Het is mogelijk om meerdere workflows aan te maken. Hierbij kun je bijvoorbeeld bij de ene de optie aanvinken en bij de andere niet. Via het tabblad Contacten kun je dan bij elke klant een vaste factuur- en/of offerteworkflow opslaan. Als je een workflow bij het contact hebt opgeslagen en je maakt een nieuwe factuur of offerte voor de klant, wordt automatisch de gewenste workflow geselecteerd. Het is ook mogelijk om de worklow te wijzigen bij het verzenden van een factuur of offerte.