Extra veld wordt niet weergegeven op factuur

Bij het aanmaken van een extra veld kun je meteen aangeven of je het veld ook wilt weergegeven in een huisstijl. Als je het veld niet ziet, dan is het veld waarschijnlijk nog niet aan je huisstijl toegevoegd. Dat kun je dan alsnog als volgt doen:

1. Open via Instellingen > Huisstijlen de huisstijl waar het om gaat.
  2.  Klik op wat van toepassing is: 'Afzenderadres facturen', 'Afzenderadres offertes', 'Indeling factuurgegevens' of 'Indeling offertegegevens'.
  3. Sleep het betreffende veld naar boven, van 'Niet weergeven' naar 'Weergeven'.
  4. Klik vervolgens op 'Opslaan' om de wijziging door te voeren.